4 gedachten over “Gepieker”

 1. Hoop dat het dan toch leuke gedachten zijn die door je hoofd gaan.
  En dat je dan uitgeput maar voldaan in slaap mag vallen.

  Uit jouw gedichten is zoveel te halen. Ben blij jouw blog gevonden te hebben.

  Aum Shanthi

  Like

 2. Het leest ook uitgeput.
  Meest van je gedichten lezen zwaarmoedig, worstelend.
  Deels herkenbaar van toen ik tussen de 20 en 30 was. Een overvol hoofd valt niet zomaar leeg te maken want het lijkt een welput die steeds weer volloopt. Ik heb mezelf aangeleerd wat vaker even niets te doen, niet achter de computer of naaimachine, geen bezigheden maar gewoon op de bank, met niks, of een muziekje (kan ik meestal niet in mijn hoofd hebben, het is er al vol) maar soms gaat het wel goed met een boek en stilte. Dan geef ik mijn hoofd meer rust dan wanneer ik iets doe. Terwijl ik al doende (licht huishoudelijk werk, internetten of naaien heel ontspannen vind, gebeurt er kennelijk nog teveel in het hoofd en lichaam.
  Vandaar waarschijnlijk dat er mensen zijn die zweren bij meditatie zodat ze even tijd voor zichzelf nemen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s