Puur

Je bent goed, precies zoals je bent. Al een behoorlijke tijd ben ik aan het schrijven; sinds 2014. Tot vorig jaar heb ik vooral geschreven over mijn eigen reis naar zelfacceptatie. Teksten waarin veel mensen zich herkenden met vaak zware emoties (up en down). Het laatste anderhalf jaar heb ik gemerkt dat ik minder inspiratie had, en als het kwam, was het een ander soort inspiratie: Intuïtief, helend, lichter. Leven vanuit mijn eigen kracht, geloven in mezelf, vertrouwen in het proces en me daarin veilig voelen. Ik ben de laatste maanden steeds meer gaan ervaren dat dit vooral de teksten zijn die ik met jullie wil delen. Waarom? Omdat ik hoop dat ze je dichter bij jezelf brengen waardoor je meer van binnenuit gaat leven. Dit is mijn missie met Vera Schrijft Puur, en daarom de manier waarop ik het graag wil voortzetten. Oude teksten die niet meer resoneren met deze boodschap zullen in de loop van de tijd gaan verdwijnen. Een nieuw boek zal verschijnen. Het is tijd voor licht, helderheid, puurheid. Ik wens jullie alle liefde toe.

Advertentie

4 gedachten over “Puur”

 1. Lieve Vera,

  Wanneer ik jou teksten voor het eerst tegenkwam weet ik niet meer. Ik weet alleen dat ze op het juiste moment kwamen. Ik heb toen in 2020 jou boek ‘een innerlijke strijd naar vrijheid’ gekocht en wat een herkenning van het proces waarin jij zat. Dat heeft mij erg geholpen met mijn eigen proces.
  Ik heb je een hele tijd niet meer gevolgd, ik heb geen social media meer ;). Maar niet zo lang geleden heb ik mij via jou website weer aangemeld om je te volgen. Nu lees ik je stukje bij ‘Puur’ en ook dit is weer zo herkenbaar! Alsof het zo moest zijn dat ik je nu weer volg..

  Liefs,
  Tessa

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s