Pauze

Ik neem een pauze. Ik weet het, ik heb het eerder gezegd. Alleen nu is het echt voor langere tijd. Op de een of andere manier kon ik het eerder niet loslaten, maar nu is de tijd gekomen om dat toch te doen. Ik wil de zin weer terugvinden om te schrijven, en niet schrijven en posten omdat ik actief wil blijven op social media en/of nog wat boeken te verkopen heb. Het is even goed zo. ❤

Dat geldt ook voor mijn tweede bundel, die inhoudelijk al langere tijd voor 90% af is. Toch kom ik er maar niet aan toe om het af te ronden. De motivatie is er even niet, en ik wil het ook niet forceren. Of die bundel er wel of niet komt, het heeft in beide gevallen zo moeten zijn. 🙏💫

Voor nu laat ik even alles los en vertrouw ik op het proces. Het is goed zo. Ik wens jullie een mooie dag toe en tot… 🍀✨

Mijn huidige bundel is nog steeds de koop voor €12,95 via onderstaande link. Hier komt zoals het er nu uitziet geen herdruk van, dus op = op.


https://veraschrijftpuur.wordpress.com/product/een-innerlijke-strijd-naar-vrijheid/

9 gedachten over “Pauze”

 1. Lieve Vera,

  bedankt voor jouw mooie dagelijkse gedichten en overdenkingen! Ik wens je een fijne en rustige tijd toe. Dat je weer op mag laden en het plezier in het schrijven uiteindelijk weer terug krijgt. Daar twijfel ik overigens niet aan.

  Neem de tijd. Woorden zijn tijdloos, alle seizoenen in je leven dragen weer bij aan mooie verhalen, overdenkingen en gedichten.

  Heel veel geluk en mooie, zonnige dagen toegewenst!

  Liefs,

  Jennifer

  Like

 2. Alle begrip voor, iedereen verdiend rust of vakantie. Geniet lekker van de zomer, en hoop dat het je lukt je bundel af te maken in de toekomst

  Like

 3. Ik ga de gedichten missen. Meer neem de tijd voor jezelf en volg je hart.
  Nu het zonnetje warmte geeft kan je daar lekker van genieten.
  Neem je tijd en geniet.

  Aum Shanthi

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s