Luister

Dit gedicht schreef ik toen ik in mijn burn-out zat, net als veel andere gedichten en spreuken. Ik dacht echt dat ik er nooit meer bovenop zou komen, maar stap voor stap ging het beter en na een lange tijd kon ik eindelijk zeggen dat ik hersteld was. Schrijven heeft mij enorm geholpen bij het genezingsproces. Het was een reis naar zelfacceptatie, waarbij ik heb geleerd mezelf te omarmen in goede en slechte tijden. Mijn boek “Een innerlijke strijd naar vrijheid” beschrijft deze reis. Ik heb er al veel mensen mee kunnen helpen, en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. ❤

Wil je meer weten of bestellen? Klik dan HIER.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s