Delen mag, met vermelding van mijn naam.

Wederom worden er gedichten gedeeld van mijn pagina, met mijn naam eraf gepoetst. Het frustreert me. Ik kan de volgers hard gebruiken, daarnaast vind ik het gewoonweg onfatsoenlijk. Mag degene die het geschreven heeft geen credits ontvangen? 😔

Er zijn pagina’s met wel 50.000 of 100.000 volgers die alleen bekend zijn doordat ze plaatjes delen, zonder dat ze daar zelf iets voor hoeven doen. Alles wat op deze pagina’s staat is knip- en plakwerk. Wanneer zulke pagina’s mijn schrijfsels delen zonder mijn naam, worden ze vaak veelvuldig gedeeld zonder dat naar mij verwezen wordt. Ik heb net de 4000 volgers behaald op FB en 1200 op INSTA. Dit heb ik zelf gedaan zonder mee te liften op andermans creativiteit. Ik ben hier heel dankbaar voor, maar dit is zo oneerlijk. Alles wat ik plaats, is door mij geschreven. Ik verdien het om wat volgers mee te pikken als men zomaar iets deelt. Het is mijn werk, dus het voelt heel zuur. #veraschrijftpuurvuurenditvoeltzuur

4 gedachten over “Delen mag, met vermelding van mijn naam.”

 1. Lieve Vera,

  Ooit was een buurjongen een graag geziene gast op verjaardagen van velen, want hij kwam altijd met zeer welkome cadeautjes. Die had hij verkregen door “proletarisch winkelen”, gewoon stelen dus!

  De winkeliers pakten hem niet aan omdat hij dan een paar dagen later terug kwam om samen met een stel vriendjes (die ook de cadeautjes ontvingen) voor een groter bedrag dan van het gestolene schade aan te richten.

  Dat soort proleten zullen er altijd zijn, je doet er niets tegen.

  Mijn vader gaf zijn leven voor onze vrijheid en zie hoe makkelijk vandaag de dag een 16-jarige die vrijheid misbruikt en een 15-jarige van het leven berooft.

  Sta er boven, ze zijn jouw emoties beslist niet waard.

  Sterkte gewenst door een Jappenkampen-overlever.

  Ron

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s