2 gedachten over “Verbinding”

  1. Lieve Vera,

    Ik schreef het je al eerder, juist in mijn kindertijd (drie-en-een-half jaar Jappenkamp!), ben ik onmenselijk, soms letterlijk, hardhandig gedwongen geen emoties te tonen, ik mocht niet huilen! Jouw gedichten zijn in staat bij mij emoties op te roepen die af en toe zo bevrijdend van die boze herinneringen kunnen zijn. Daar ben ik je heel dankbaar voor.

    Heel veel liefs, Ron van Driel

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s