3 gedachten over “Dank jullie wel”

 1. Hoi Vera,

  Bedankt voor al jouw mooie woorden, elke keer opnieuw. Ze raken mij diep. Het raakt mijn hart, mijn ziel en mijn gedachten. Het brengt verandering teweeg, ik denk erover na en neem het mee. Je bent echt een krachtig en inspirerend persoon! Dank daarvoor. Dank voor jouw openheid. En ik vind jouw nieuwe achtergronden ook héél erg mooi 🙂

  Veel liefs,

  van een trouwe lezer!

  Jennifer

  Geliked door 1 persoon

  1. Lieve Jennifer, bedankt voor je bericht. Ik vind het prachtig dat ik iets op deze manier voor je kan betekenen. Momenteel ben ik bezig met een bundel. Je kunt me op fb volgen via Vera Schrijft Puur, als je dat zou willen.

   Liefs en een mooie dag gewenst
   Vera

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s