De genadeklap

Een burn-out is niet niks, en als je niet genoeg energie hebt opgebouwd wanneer je weer verder gaat met werken kan dit leiden tot blijvende schade. Ik wilde zó graag, té graag, mezelf bewijzen en anderen een plezier doen. Ik voelde me schuldig en minder waard als ik niet deed wat van me verwacht werd. Het zit in me om aan anderen te denken en dat is mooi, maar ik ben er zelf ook nog. Een harde les, waar ik dankbaar voor ben, met helaas blijvende gevolgen. 🍀🍀🍀 Iedere dag opnieuw probeer ik nu te doen wat goed voelt voor mij.
Luister naar je lichaam, alsjeblieft. 🍀🍀🍀

Eén gedachte over “De genadeklap”

  1. Zo hé, wat herkenbaar. Dit zouden mijn woorden kunnen zijn. Al ben ik de gene die nu nog in de burnout zit… Die nu net (noodgedwongen) een stapje terug heeft gezet. Die nu net de malle molen van gesprekken in gaat… Ik ben er nog lang niet, maar hoop dat ik er op tijd bij ben… Dankjewel voor je woorden!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s