9 gedachten over “Oude pijn”

  1. Nog maar een week geleden las ik voor het eerst jouw gedichten. Toeval bestaat niet. Vandaag voelde ik die oude pijn en lees ik net dit gedicht. Het lijkt alsof je het als troost speciaal voor mij hebt geschreven. Helaas en tegelijk ook hopelijk zijn er vast meer die door dit gedicht diep geraakt zullen worden en geeft het ook hen geduld en vertrouwen. Dankjewel Vera🙏

    Geliked door 1 persoon

  2. Vandaag las ik je mooie gedicht, al jaren voel ik de pijn van vroeger. Het dagelijks gevecht tegen dit alles kost veel energie. Maar nu na al die jaren komt er schot in de zaak en kan ik zelf vaak zeggen waardoor het omhoog komt en ik me zo klein en onbemind voel. Dank voor het mooie gedicht ik zal het koesteren.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s