Alleen

Men zegt wel eens dat je mensen die niet bij je passen, of een rot gevoel over jezelf geven, moet vermijden. Maar wat als sommige van deze mensen te dicht bij je staan, en daardoor onvermijdelijk zijn? Zo af en toe, voel ik me dan toch zoals ik hier beschrijf.

10 gedachten over “Alleen”

 1. Het is niet makkelijk om bepaalde negatieve gevoelens weg te zetten en je zelf waardig te vinden. Toch het vinden van de kracht om je te vermannen kan veel meer energie in je doen stromen. Al is het tegen de mensen die nauw bij je staan.

  Heel veel respect heb ik voor jouw schrijven.

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

 2. Je bent perfect zoals je bent Vera ! Vele mensen kunnen zich moeilijk verplaatsen in iemand anders en zeggen dan kwetsende dingen. Ze weten niet beter ! Vergeef en voel voor jezelf van wie je positieve kracht krijgt. Omring je met deze mensen.

  Dikke knuffel
  Anne

  Like

 3. Hallo Vera wat heb je jou maar ook mijn gevoelens gedachtes goed verwoord. Zo herkenbaar . Verdrietig om het waarom. Ik dank je daarvoor. Zo aan de reacties te zien zijn we niet alleen en toch ook weer wel. Ga alsjeblieft door met schrijven . Het geeft misschien een ander die niet deze gave heeft ook weer een soort van troost herkenning . Ik denk dat je mooi mens bent met een broos lief hart op de goede plaats. Ik geef je een virtuele dikke knuffel. Lieve groet van mij . Monique

  Geliked door 1 persoon

  1. Lieve Monique, bedankt dat je de moeite hebt genomen om te reageren. Zolang er inspiratie is en zin, schrijf ik lekker door. De erkenning onderling is zeker mooi. We kunnen elkaar allemaal steunen op die manier. Fijn weekend gewenst! 🍀

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s