5 gedachten over “Verdriet”

 1. Ik zit momenteel nog in een verwerkingsproces en kwam deze tekst tegen op Pinterest.
  Het is niet mijn gewoonte om reacties te plaatsen maar het spreek zo uit hoe ik me voel nu dat ik je toch even wou complimenteren hiervoor.
  Dank je wel voor de mooie woorden

  Geliked door 1 persoon

  1. Goedemiddag Bjorn,
   Bedankt voor je compliment, en wat knap dat je jouw gevoelens deelt. Je kwetsbaar durven opstellen is moedig! Ik wens je veel sterkte en succes met het verwerken van jouw verdriet. Je mag me altijd een e-mail sturen als je iets kwijt wilt.
   Liefs, Vera

   Like

  2. ik begrijp je zeer goed zelf na 37 jaar huwelijk heeft mijn vrouw mij verlaten ik zal het nu of nooit kunnen om haar te te begrijpen en voor dit alles moest ik en stap opzij zetten zodat zij met en andere man verder kan gaan

   Eric

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s