2 gedachten over “Voor jezelf kiezen”

  1. Dit gedicht raakt me heel diep. De keuze voor mezelf vind ik ongelooflijk moeilijk. Een half jaar geleden ongeveer, nam ik het besluit om dat te doen. Bittere noodzaak. Het kon niet langer zo doorgaan. Ik ging helemaal kapot. Ik sta nu anders in mijn leven, maar het is het nog heel onwennig. Ik ben voorzichtig trots, maar veelal bang. Het vertrouwen in mezelf is heel broos. Ik probeer van mezelf te houden en mezelf te accepteren zoals ik ben, maar ik maak mezelf nog teveel verwijten. Mezelf zijn vraagt heel veel moed en vertrouwen. Hopelijk zijn mijn voorraden toereikend.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s