Vallen en opstaan

Lieve allemaal,
Ik heb gemerkt dat veel mensen het erg dapper van me vinden dat ik verhuisd ben vanuit Heerlen naar Rijswijk, en mijn leven drastisch heb omgegooid. Regelmatig krijg ik de vragen hoe het me bevalt, of ik al gewend ben? Ik kan jullie vertellen dat deze beslissing puur op hart gebaseerd was en ik daar heel blij mee ben, maar gemakkelijk is het zeker niet. Aangezien ik altijd zeg dat we taboes moeten doorbreken door eerlijk en open te zijn over onze gevoelens, en ik niet voor niks de naam “Vera Schrijft Puur” heb gekozen, deel ik dit bij deze met jullie. Hoe ik me momenteel écht voel is te lezen in dit gedicht. Ook al is het lastig, ik kan lachen met mijn eigen schrijfsel. ❤🍀

7 gedachten over “Vallen en opstaan”

   1. Komt goed,..

    Dit is wat ik heel graag wil, en daar ga ik voor,..
    Het zal met vallen en opstaan gaan, maar mijn hartje weet wat het wil, en daar handel ik naar.

    🙏😘

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s